Søg
Close this search box.

Om Vest Collection

Bag Vest Collection ApS står jeg,
Stine Vestergaard Laursen.

Jeg er oprindeligt uddannet arkæolog og har arbejdet som museumsinspektør i mere end 15 år. Jeg er opvokset i Ribe. Her har jeg haft min daglige gang blandt mine forældres både detail- og engrosvirksomheder inden for brugskunst, boliginteriør, mode og møbler. Springet fra arkæologien til at skabe min egen virksomhed har derfor ikke været så stort. Navnet Vest Collection har referencer til både mit vestjyske ophav i marsken – og så selvfølgelig også mit mellemnavn.

Jeg har skabt min webshop ud fra en passion for boliginteriør, livsstilsprodukter og smukt kunsthåndværk. Collection er netop en betegnelse for en helt særlig samling. I min samling er alt nøje udvalgt og håndplukket, hvor den gode stil, den røde tråd og det lækre design er omdrejningspunkterne. Bæredygtighed og økologi udgør en del af sortimentet med brands som bl.a. TinTok, Amalie Rosalie, Lundegaardens og Mumutane. Jeg ønsker at skabe et dynamisk sortiment og vil løbende tilbyde nye produkter fra spændende producenter og kunsthåndværkere.

Min webshop er en 100 % selvejet virksomhed bygget op fra bunden. Jeg prioriterer høj kvalitet og et smukt udtryk i udvælgelsen af mine produkter. Bæredygtighed er desuden en høj ambition, jeg arbejder hen imod. Genbrug og bæredygtighed er vigtigt for mig, og derfor har jeg bl.a. indgået en aftale med en af mine leverandører om at kunne genbruge deres papkasser og emballage. Det betyder, at man nogle gange vil se pakker fra Vest Collection leveret i kasser med underlige numre og tekst påtrykt. Det synes jeg er giver god mening, særligt når det, der er inde i pakken, er skønne sager 🙂

Mange hilsener

Stine

Teamet Bag

Navn

Stilling

Stine

Ejer

Navn

Stilling
Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.