Søg
Close this search box.

Kodanska

Dansk Elegance i Farverigt Mundblæst Glas

Bag Kodanska står designeren og CEO, Marie Graff, der har skabt en unik fusion af dansk og tjekkisk inspiration. Navnet “Kodanska” betyder “Københavnsgade” på tjekkisk og er en hyldest til den gade i Prag, hvor Marie og hendes familie boede i årevis.

Kodanska er synonymt med farverigt og smukt mundblæst glas i et design, der vil forvandle ethvert veldækket bord og bringe skønne farveindslag ind i dit hjem.

Som et førende dansk glasbrand har firmaet specialiseret sig i at skabe enestående glaskreationer. Deres kollektion inkluderer alt fra elegante bordglas til kunstnerisk designede vaser og skåle, der udstråler både elegance og originalitet.

Glaskande: Elegance i Funktion

Kodanska byder på smukt designede glaskander, der ikke kun er funktionelle, men også smukke kunstværker i sig selv. De vil være en fornøjelse at bruge ved din næste sammenkomst og vil tilføre elegance til dit bord.

Glasskåle: Kunst i Brug

Glasskålene er mere end blot redskaber; de er kunstværker. Brug dem til at servere dine yndlingsretter eller som dekorative elementer i dit hjem. De tilfører en unik følelse af raffinement.

Glasvaser: Blomster og Skønhed

Kodanska’s glasvaser er det perfekte hjem for dine blomsterarrangementer. Deres smukke design vil fremhæve enhver buket og bringe naturens skønhed ind i dit hjem på en enestående måde.

Her er mere end et glasbrand; det er en hyldest til håndværk og kvalitet, der vil tilføre en ekstraordinær dimension til din dagligdag og specielle lejligheder. Giv dit hjem et strejf af dansk elegance med smukt kunsthåndværk.

Se også vores glasvarer fra Anna von Lipa her

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.