Søg
Close this search box.

Mumutane

Det danske tekstilbrand mumutane designer boligtilbehør i et mix mellem nordisk enkelthed og et univers af mønstre, symboler, farver og fortællinger om og fra Afrika.  

Mumutane støtter op om den positive udvikling i Afrika og køber tekstiler i mindre tekstilshops i Vestafrika. Derudover anvendes overskudstekstiler fra danske Kvadrat. Ambitionen er at skabe arbejde for unge afrikanske kvinder, og derfor samarbejder vi med en lille systue i Afrika, hvor nogle af mumutanes accessories syes. Derudover produceres puderne på en socialøkonomisk virksomhed i Danmark.  

Navnet mumutane betyder ‘vi mennesker‘, og filosofien er, at samarbejde på tværs af kulturer og landegrænser skaber bedre vilkår for flere mennesker. 

Mumutane – nordic design African traditioner inspireret af den minimalistiske nordiske æstetik og det vibrante afrikanske udtryk. De afrikanske wax print tekstiler rummer mange symboler og fortællinger om livet i Afrika, og det giver hvert produkt en unik historie. Den kulturelle sammensmeltning tilføjer dermed en personlig designoplevelse til ethvert moderne hjem. 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.