Søg
Close this search box.

Bæger Rustique

50,00 kr.

Drik friskpresset juice eller en anden lækker drik af dette smukke bæger. Brug også bægeret som dekorativ genstand til opbevaring af småting – eller som en flot vase med en lille buket tørrede blomster i. Bægeret har en flot glaseringseffekt, hvor den blanke glasering er løbet halvvejs ned ad siden – hvilket giver en smuk organisk overgang mellem glaseringen og det rå lertøj. Bægeret er en del af lertøjsserien”Rustique“.
Når familie og venner samles om bordet til en lækker morgenmad, frokost eller en let tapas-anretning, er ’Rustique’ lertøjsserien med til at skabe en varm og autentisk atmosfære. Serien har en flot rødbrun farve og en fin blank glasering – og den er delvist håndlavet, hvilket giver den ekstra charme og personlighed. Alle dele i serien er ovnfaste og kan gå i opvaskemaskinen. Rustique-serien er produceret i Spanien og lavet af ler, så bægeret kan fugte let i bunden, hvis det indeholder væske i længere tid, hvorfor det anbefales at bruge en underskål, f.eks. ved anvendelse som vase el.lign. .

Yderligere produktinfo

Mål i cm: Ø 7; H 10,2. Materiale: lertøj. Tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn. Fødevaregodkendt. Uregelmæssigheder i glasuren kan forekomme

Brand: Ib Laursen

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.