Søg
Close this search box.

Serveringsskål/dyb tallerken Rustique

50,00 kr.

Denne serveringsskål/dybe tallerken er oplagt at anvende til både tilberedning og servering af små intense simre- og ovnretter, da den er ovnfast. Det er også oplagt at servere en lækker suppe i den. Den dybe tallerken er en del af lertøjsserien “Rustique“.
Når familie og venner samles om bordet til en lækker morgenmad, frokost eller en let tapas-anretning, er ’Rustique’ lertøjsserien med til at skabe en varm og autentisk atmosfære. Serien har en flot rødbrun farve og en fin blank glasering – og den er delvist håndlavet, hvilket giver den ekstra charme og personlighed. Alle dele i serien er ovnfaste og kan gå i opvaskemaskinen. Rustique-serien er produceret i Spanien og lavet af ler, så kanden kan fugte let i bunden, hvis den indeholder væske i længere tid, hvorfor det anbefales at bruge en underskål, f.eks. ved anvendelse som vase el.lign.

Yderligere produktinfo

Mål i cm: Ø 20,5; H 5,. Materiale: lertøj. Tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn. Fødevaregodkendt. Uregelmæssigheder i glasuren kan forekomme Brand: Ib Laursen

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.