Søg
Close this search box.

Serveringsskål med greb Rustique

125,00 kr.

Denne serveringsskål med greb fra Ib Laursen er perfekt at tilberede større ovnretter i. Den kan også bruges til at bage et brød i, for eksempel et lækkert focaccia-brød. Grebene gør det nemt at bære den fra ovn til bord. Serveringsskålen med greb er en del af lertøjsserien “Rustique“.
Når familie og venner samles om bordet til en lækker morgenmad, frokost eller en let tapas-anretning, er ’Rustique’ lertøjsserien med til at skabe en varm og autentisk atmosfære. Serien har en flot rødbrun farve og en fin blank glasering – og den er delvist håndlavet, hvilket giver den ekstra charme og personlighed. Alle dele i serien er ovnfaste og kan gå i opvaskemaskinen. Rustique-serien er produceret i Spanien og lavet af ler, så kanden kan fugte let i bunden, hvis den indeholder væske i længere tid, hvorfor det anbefales at bruge en underskål, f.eks. ved anvendelse som vase el.lign.

Yderligere produktinfo

Mål i cm: Ø 28/31,5, H 7,. Materiale: lertøj. Tåler opvaskemaskine, ovn og mikroovn. Fødevaregodkendt. Uregelmæssigheder i glasuren kan forekomme Brand: Ib Laursen

Lignende produkter

Du kunne også være interesseret i...

Indkøbskurv
Scroll to Top

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om varer, brands samt eksklusive tilbud og kampagner.